Ison-Britannian alle 23-vuotiaiden maajarjestemestaruus Chris Lawless Team Sky -liiketoiminta-alueiden joukossa WorldTour-kauden lähestymistapoina. Hän levittäytyy Sky'n virkistävässä valkoisessa Castelli Pyöräilypaidat -maalissa vuonna 2018, jossa on nuorekas ulkonäkö Ison-Britannian ainoalle WorldTour-tiimille.

Vaikka vakiintuneet tähdet kuten Chris Froome jäävät, kohdistuvat Giro-Tour-kaksoisosastoon huolimatta salbutamolipuista, joka tällä hetkellä roikkuu hänen päällään. Myös monet uudet ammattilaiset toimivat ja haluavat todistaa korkeimman tasonsa. "Yksi tärkeimmistä syyni liittyä Team Sky on se, että mielestäni se on paras paikka minulle kehittää kuin ratsastaja", sanoi Lawless joukkueessa.

"Minulla on ollut jo hyvä 2017. ZLM Tourin yleinen voitto ja Tour de l'Avenirin lavavoitto olivat molemmat todella suuria voittoja minulle, mutta olin tyytyväinen siihen, miten voin voittaa heidät. tavallisesti voittaa kisoja, hyökkäsin odottamatta sprintin odottelua, mutta uskoisin voivani tehdä muutakin kuin vain lopettaa nopeasti. Toinen kohokohta oli ilmeisesti Britannian kansalainen ja voitti alle 23-vuotiaat Pyöräilyvaatteet. Olin iloinen voidessani kilpailla muiden WorldTour-kavereiden kanssa ja pystyin vielä hyökkäämään ja näyttämään tahdon lopussa. "