Polkupyöräilyn harrastajat haaveilevat yllään Pyöräilyhousut maanpaossa, sublimaatiossa, ollessaan tiellä, ilmastaen heidän sydämensä, vapauttaen paineita, vailla sieluja ja etsimällä elämän merkitystä. Vihasta valtavasta merestä valtavaan autioon aavikolle, kylmältä ja rauhoittavalta pohjoiselta maisemalta lämpimään ja kosteaan etelän tyyliin, aina haluat kokea erilaisen elämän. Haluat aina nähdä erilaisia maisemia ja alkaa puhua siitä. Travel.

Pitkät matkat ovat kauniita, mutta niillä on myös korkea tekninen sisältö, joten meidän on oltava täysin valmiita. "Työntekijät haluavat olla hyviä, täytyy ensin teroittaa hänen" - Ensinnäkin meidän on valittava matkavälineemme. Pitkän matkan ratsastus lopulta tarvitsevat mitä laitteita?

Ensinnäkin, sinulla on oltava ammatillinen Pyöräilyvaatteet, pitkän matkan pyörä. Vedenpitävät pakkaukset, vedenkeittimet, lääkkeet ja teltat ovat myös välttämättömiä. Vahva UV ja jään heijastus on helppo vahingoittaa silmiä, joten hyvä aurinkolasit ovat erittäin tarpeellisia. Unohda tärkeimmät GPS-navigointi- ja korjaustyökalut.